This apartment is located in Agia Paraskevi where the actual design was inspired by the flat's modern approach. The enclosed balcony creates an independent space from the whole building and the surrounding area, which makes the apartment unique and challenging. We used earthly,raw and modern materials for the construction of the specific space, as our main aim was for the inhabitants to feel in balance with their surrounding and at the same time to get away from the urban environment. The interior space is using the built-in furnishing, the materials and artificial light variety, in order to create free-flow volumes and edges that enhance the whole setting of the plan, offering movement and character in the setting, depending on the feeling and mood that we wanted to give to each space.

Agia Paraskevi
Athens
Αρχιτέκτονας: 
Mitsonis Loukas
Construction year: 
2013