Το διαμέρισμα, με εμβαδόν 55,00 μ², βρίσκεται στην περιοχή του Ζωγράφου στην Αθήνα, σε κτίριο κατασκευής του 1964. Η ανακαίνιση αυτή, είχε ως κύριο στόχο την ριζική ανανέωση της κατοικίας ώστε να γίνει πιο ελκυστική ως προς την εκμετάλλευση της, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Μέσω της αναδιαμόρφωσης της εσωτερικής διαρρύθμισης, την συντήρηση των παλαιών υλικών (όπου ήταν δυνατό) και με την προσθήκη νέων τεχνικών που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή, ανανεώσαμε και αναπλάσσαμε τον χώρο, με σεβασμό στην ιστορία του κτιρίου και την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται. Με αισθητικά μοντέρνες και δημιουργικές παρεμβάσεις, μέσω λιτών γραμμών, κατασκευάστηκε ένας χώρος φωτεινός, ανάλαφρος, ανανεωμένος και μοντέρνος, όπου καλωσορίζει τον επισκέπτη ή χρήστη της κατοικίας με την διέλευση του.

Ζωγράφου
Αθήνα
Αρχιτέκτονας: 
Λουκάς Μητσώνης
Έτος Ολοκλήρωσης: 
2019