Πρόκειται για νέα τετραόροφη οικοδομή στην περιοχή του Παπάγου, στις οδούς Παναγιώτου με αρ. 42 και Γραμμένου. Το νεόδμητο οικοδόμημα βρίσκεται σε οικόπεδο 408.54μ2, το οποίο έχει προσόψεις στους ανωτέρω δύο δρόμους και ένα πάρκο. Η τοποθεσία του δίδει δυνατότητα σωστού προσανατολισμού κα απεριόριστης θέας στο Λεκανοπέδιο Αττικής και συγκεκριμένα στο Λυκαβηττό, στην Ακρόπολη και στο Σαρωνικό.
Έχουν διαμορφωθεί τρία οροφοδιαμερίσματα στους ορόφους: Ισόγειο, Α’ και Β’ όροφος, εκ των οποίων τα διαμερίσματα Ισογείου και Α’ ορόφου( λόγω κλίσης του οικοπέδου από Παναγιώτου είναι Ισόγειο ενώ από Γραμμένου Α’ όροφος) διαθέτουν δικό τους ανεξάρτητο κήπο, και μια μεζονέτα στους ορόφους, Γ’ & Δ΄.
Τα διαμερίσματα διαθέτουν επίσης αυτόνομες εγκαταστάσεις φυσικού αερίου , κλιματισμού, θερμομόνωσης, τζάκι, ξύλινα δάπεδα, πόρτες ασφαλείας και εγκαταστάσεις συναγερμού. Επιπλέον στη μεζονέτα έχει τοποθετηθεί πέργκολα.
Στην τιμή περιλαμβάνεται μια θέση στάθμευσης και μια αποθήκη.
Η αρχιτεκτονική της είναι σε μοντέρνες γραμμές, ενώνοντας τους εξώστες μέσω πάνελ με διαφορετικούς χρωματισμούς στις εσοχές και στους εξώστες.

Παπάγου
Αθήνα
Εμβαδόν οικοπέδου: 
409
Εμβαδόν οικοδομής: 
408
Αρχιτέκτονας: 
ΚΑΤΑΛΥΜΑ
Πολιτικός Μηχανικός: 
Μητσώνης Θεοδόσης
Επίβλεψη Κατασκευής: 
ΚΑΤΑΛΥΜΑ
Έτος Ολοκλήρωσης: 
2011